AtoZ CleanDirect contact!
Whatsapp

Horeca

Bied uw gasten een onberispelijke ervaring met onze horecaschoonmaakdiensten. Hoogwaardige reiniging, flexibele schema’s en speciale aandacht voor hygiëne. Contacteer ons vandaag!

 

Hygiëne en kwaliteit met AtoZ Clean

In de horeca is een smetteloze omgeving meer dan alleen een kwestie van netheid; het is een reflectie van uw merk en een essentieel onderdeel van de gastervaring. Bij AtoZ Clean begrijpen we dat diep en bieden we daarom gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan die specifiek zijn ontworpen om aan de hoge eisen van horecaondernemingen te voldoen.

Hygiëne die gasten verwachten en verdienen

Van sfeervolle restaurants tot bruisende bars, elk detail van uw zaak moet de hoogste standaarden van hygiëne weerspiegelen. AtoZ Clean is hier om dat mogelijk te maken. Met onze ervaren teams, aandacht voor detail en gebruik van de beste reinigingsmiddelen, garanderen wij een omgeving die zowel schoon is als veilig voor uw gasten en personeel.

Aangepaste Schoonmaak voor elk aspect van uw horecazaak

Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak van de keuken, dieptereiniging van de eetzaal of gespecialiseerde vloerverzorging, wij bieden een breed scala aan horecaschoonmaakdiensten. We begrijpen de dynamiek en de onvoorspelbaarheid van de horecabranche en bieden daarom flexibele schoonmaakschema’s die zich aanpassen aan uw drukke tijden, evenals last-minute diensten voor die onverwachte situaties.

Laat AtoZ Clean de zorg voor schoonmaak uit handen nemen zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: het leveren van een onvergetelijke ervaring aan uw gasten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we de glans kunnen terugbrengen in uw horecaonderneming.

Met AtoZ Clean, uw partner in horecahygiëne, wordt elke service een schone start.

 

Vaste medewerkers

Gegarandeerd geen nieuwe gezichten, uw vertrouwde schoonmakers kennen elke hoek.

1 contactpersoon

Uw eigen contactpersoon is 24/7 bereikbaar via de telefoon voor snelle en directe communicatie.

12x per jaar kwaliteitscontrole

Wij garanderen consistente topkwaliteit door regelmatige controles.

4x per jaar evaluatiegesprek

Regelmatige feedbacksessies houden onze service scherp en afgestemd op uw wensen.

Ziekteverzuim lager dan 3%

Een vitaal en betrokken team dat klaarstaat om aan de slag te gaan.