AtoZ CleanDirect contact!
Whatsapp

Over ons

AtoZ Clean, waar we passie combineren met efficiëntie om uitzonderlijke schoonmaak- en onderhoudsdiensten te leveren sinds 2017. Ons familiebedrijf is gevestigd in Amsterdam en heeft zich ontwikkeld tot een vertrouwde naam in de schoonmaakindustrie, bekend om onze toewijding aan kwaliteit en ongeëvenaarde klantenservice.

Onze missie

Bij AtoZ Clean streven we ernaar om niet alleen ruimtes schoon te maken, maar om omgevingen te transformeren waarin mensen zich veilig en geïnspireerd voelen. Onze missie is om een merkbare impact te maken op de dagelijkse levens van onze klanten door hen te voorzien van een schone, veilige en aangename omgeving. We geloven dat een schone ruimte de sleutel is tot een gezondere en productievere gemeenschap.

Onze geschiedenis

Opgericht in 2017 waar AtoZ Clean begon als een klein lokaal schoonmaakbedrijf met de ambitie om de beste in de regio te worden. Door hard te werken en te investeren in onze medewerkers, hebben we ons portfolio uitgebreid en bieden we nu een breed scala aan diensten aan. Onze groei is het directe resultaat van ons consequent streven naar uitmuntendheid en onze focus op het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.

Ons Team

Algemeen directeur

“Visie, Leiderschap en Toewijding”

Bij elke beslissing die ik neem, staat de mens centraal. Ik geloof sterk in het vermogen om samen succes te creëren en te delen. Voor mij is leiderschap niet alleen het sturen van de organisatie naar haar doelen, maar ook het bouwen en onderhouden van relaties die ons allen verrijken. Met vastberadenheid en doelgerichtheid streef ik ernaar om elke dag de verwachtingen te overtreffen. Het is deze toewijding die ons bedrijf definieert en onderscheidt in de markt.

Project manager

“Grenzeloos samenwerken is een menselijke kunst”

Mijn rol is de brug te zijn tussen de beloften die we maken en de ervaringen die we leveren. In het hart van elke klantrelatie staat de garantie dat we niet alleen aan, maar ook voorbij hun verwachtingen presteren. Ik bewaak dit proces persoonlijk, met een toewijding om ervoor te zorgen dat alles naadloos verloopt. Het is mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat elke interactie met ons bedrijf een bevestiging is van ons engagement voor uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Contact

Heeft u een vraag of verzoek, gebruik onderstaand formulier en wij reageren zo snel mogelijk.

Adres

Tweede Oosterparkstraat
1091 JG Amsterdam

Contact

+31 6 19530306
info@atozclean.nl