AtoZ CleanDirect contact!
Whatsapp

Zorg

AtoZ Clean biedt gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor de zorgsector, waarbij hygiëne en veiligheid vooropstaan. Deskundige reiniging met aandacht voor detail. Maak nu een afspraak.

 

AtoZ Clean waarborgt welzijn en hygiëne

In de zorgsector is een schone omgeving niet alleen wenselijk, maar cruciaal. AtoZ Clean is doordrongen van het belang van onberispelijke hygiëne in zorginstellingen en biedt daarom deskundige schoonmaakdiensten aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van ziekenhuizen, klinieken, en ouderenzorgfaciliteiten.

Uw partner in zorg en hygiëne

We begrijpen dat zorginstellingen bijzondere aandacht vereisen. Daarom levert AtoZ Clean niet alleen schoonmaakexpertise, maar ook een partnerschap dat gebaseerd is op vertrouwen en de gedeelde missie om patiënten en bewoners een veilige en schone leefomgeving te bieden. Ons team is gespecialiseerd in infectiepreventie en de bestrijding van ziektekiemen, met steeds het welzijn van patiënten en medewerkers voor ogen.

Onze toewijding aan zorginstellingen:

  • Strenge reinigingsprotocollen: Aangepaste protocollen die voldoen aan de hoogste standaarden voor infectiecontrole.
  • Gespecialiseerd reinigingspersoneel: Deskundig opgeleid personeel met kennis van de unieke vereisten in de zorgsector.
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen: Effectieve reiniging met producten die veilig zijn voor zowel patiënten als personeel.
  • Flexibele schema’s: Schoonmaakdiensten die passen bij de operatie-uren van uw instelling om onderbrekingen te minimaliseren.
  • Transparante communicatie: Heldere, snelle communicatiekanalen voor efficiënte coördinatie en responsiviteit.

Onze gespecialiseerde schoonmaakdiensten stellen de norm in de zorgsector en zorgen dagelijks voor gemoedsrust bij zorgprofessionals en patiënten.

Laat AtoZ Clean de essentiële taak van schoonmaak overnemen, zodat uw zorgteam zich kan richten op wat ze het beste doen: zorg verlenen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij een verschil kunnen maken in uw zorgomgeving.

AtoZ Clean, uw zorgfaciliteit voor schoon en veilig, elke dag opnieuw.

 

Vaste medewerkers

Gegarandeerd geen nieuwe gezichten, uw vertrouwde schoonmakers kennen elke hoek.

1 contactpersoon

Uw eigen contactpersoon is 24/7 bereikbaar via de telefoon voor snelle en directe communicatie.

12x per jaar kwaliteitscontrole

Wij garanderen consistente topkwaliteit door regelmatige controles.

4x per jaar evaluatiegesprek

Regelmatige feedbacksessies houden onze service scherp en afgestemd op uw wensen.

Ziekteverzuim lager dan 3%

Een vitaal en betrokken team dat klaarstaat om aan de slag te gaan.